Over Bubbles & Bakery

Bij Bubbles & Bakery verkoop ik graag wat ik zelf in huis haal. Bubbles & Bakery is geen klassieke bakker maar een luxe concept in winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven. Bij Bubbles & Bakery kunt u terecht voor versgebakken broodjes, huisgemaakte gebakjes, bonbons, diverse belegde broodjes, high tea’s maar ook verse sappen en heerlijke soepen; voor thuis, to go of op ons Franse terras. Hiermee wil ik een concept neerzetten waar we allemaal blij van worden: een bakkerij waar je voor omrijdt.

Nieuw bij Bubbles & Bakery: mooi ingepakte cadeau’s voor hem en voor haar. We hebben veel ervaring met klanten die een cadeau zoeken voor een vriend, vriendin, man, vrouw, moeder of vader. We verkopen diverse cadeau’s en kunnen ook een cadeau naar uw wens samenstellen. Bekijk hier onze verrassingspakketten.

De tafel van 18

Sinds kort werkt Petra van De Tafel van 18 in Utrecht bij Bubbles & Bakery. Onze bakkers gaan samen met Petra aan de slag om prachtige taarten te bakken, gepersonaliseerde taarten te maken en vers gebak te verzorgen.

Over Bubbles & More

Bubbles & More bestaat uit:

Bij Bubbles & Home en Bubbles & Bloom kunt u ook online onze producten bestellen.