Over Bubbles & Bakery

Wat meer over ons..

Bij Bubbles & Bakery verkoop ik graag wat ik zelf in huis haal, daarom is Bubbles & Bakery  geen klassieke bakker maar een luxe concept in winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven. Bij Bubbles & Bakery kunt u terecht voor versgebakken broodjes, huisgemaakte gebakjes, bonbons, diverse belegde broodjes, high tea’s maar ook voor verse sappen en heerlijke soepen; voor thuis, to go of op ons Franse terras. Daarom wil ik een concept neerzetten waar we allemaal blij van worden: een bakkerij waar je voor omrijdt.

Wil je meer weten over ons of onze andere concepten? Lees dan hier mijn blogs over de bakkerij en andere leuke dingen!

Over Bubbles & More

Bubbles & More bestaat uit:

  • Bubbles & Blessings: een gezellige brasserie vlak naast de Bakery. Om te genieten van een heerlijke lunch, high tea’s & more!
  • Bubbles & Bed: de bed & breakfast van Bubbles & More. Verleng je bezoek aan Bilthoven en blijf gezellig bij ons slapen.
  • Bubbles & Bakery: de unieke bakkerij. Kom langs voor een heerlijk broodje, een gebakje of natuurlijk onze specialiteit: ‘Bilts Genot‘.
  • Bubbles & Home: de woonwinkel. Bubbles & Home staat vol met leuke accessoires, servies, kaarsen en meer!
  • Bubbles & Bloom: de bloemenwinkel. Vol prachtige, kleurrijke boeketten, bloemstukken en decoratie om vrolijk van te worden.

Net als bij Bubbles & Bakery, kunt u ook bij Bubbles & Home en Bubbles & Bloom terecht op de website om online te bestellen.