Menu

Heeft u zin in een croissant of een belegde sandwich? In een gebakje, huisgemaakte soep of verse jus d’orange. In vers gebakken koekjes of in een high tea? Bij Bubbles & Bakery heeft u keuze uit ons ruime en unieke assortiment. Zo hebben wij altijd iets waar u trek in heeft. Bekijk hieronder onze verschillende menu’s. Nieuw bij de Bakery: cadeau’s voor hem en haar – ook te bestellen via de webshop.

Bekijk ons menu en de pakketten via onderstaande knoppen.

Bestellingen plaatsen

U kunt bestellingen telefonisch, in onze winkel of via de mail plaatsen. Ook hebben we sinds kort een gloednieuwe webshop met dripcakes, naked cakes, gebak, cadeau’s, borrelhapjes & more

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@bubblesandbakery.nl of 030-2028030.

Laat je verrassen

• Lekker lang in bed-tas: Verse jus, croissants met jam en boter, vers brood, twee soorten beleg, twee tartelette bosvruchten. € 19,50 voor twee personen. Ideaal om iemand te verrassen met een ontbijt! Wij bezorgen het bij je thuis.

Haal het feestje in huis-borreltas: Stokbrood, soep, kruidenboter, kaasplankje met appelstroop, quiche of pie, salade, twee soorten beleg. € 25,00 voor twee tot drie personen. Leuk om zelf een borrelplank mee samen te stellen of als borrelpakket cadeau te geven (cadeautip voor mannen).

• Afternoon tea: Twee sandwiches, twee macarons, twee brownie, twee stukjes boterkoek, twee scones, twee cupcakes, quiche. € 19,50 voor twee personen. Op zoek naar een cadeau voor uw moeder, vriendin of dochter?

Picknick pakket: Een fles appelsap, breekbrood, aioli, luxe kazen en vleesplateau, pastasalade en cake. € 29,50 voor twee tot drie personen. U kunt een picknickmand, kleed en servies huren voor € 7,50. Inspiratie nodig voor een dagje met de kinderen? Trek er op uit met een picknick… U mag de picknick bestellen, wij bezorgen.

• Thuismenu: Soep, een warme maaltijd en een gebakje. €14,50 Voor als u geen zin heeft om te koken… Wij bezorgen uw maaltijd.

Bestel via info@bubblesandbakery.nl, via 030-2028030 of via de webshop en wij bezorgen het pakket bij u thuis.